Mass Effect Andromeda Xbox One


Pret cu TVA inclus: 129.90Lei
71.90Lei
Adaugă în coș

Limită de vârstă 18+

Status Pe stoc

Pret livrare 22.90 Lei

Se intoarce seria Mass Effect  cu un episod nou, sa ne conducă intr-o aventura de neuitat. Mass Effect: Andromeda se desfasoara  cu mult dupa evenimentele din episodul 3  in galaxia Andromeda,  unde putem sa facem cunostinta cu personaje noi in loc de cele obisnuite deja.
Misiunea ta ca membru a echipajului Andromeda Initiative, este sa ajuti la supravietuirea speciei si cu ajutorul navei sa gasesti o casa noua pentru omenire.  Te trezesti dupa 600 de ani de hibernare pe nava Tempest, dar sa strecurat o eroare in calcule si nimeni nu sa gandit ca pe partea asta a universului traieste deja o specie destul de agresiva, si care nu se bucura deloc  de colonizare fortata.                                          Printre altele sarcina ta o sa fie si conducerea navei si in felul acesta o sa fi nevoit sa iei si decizii importante. Decizii care pot avea urmari grave.  Pe langa povestea epica si modul de lupta sa schimbat, in plus pe langa sau in loc de mersul pe jos poti alege si SUV-ul Nomad. Bineinteles fiind intr-o parte a universului necunoscut te vei intalni cu specii si locatii noi.   


                                    Locatii noi probleme noi- in timpul colonizarii o sa ai de luptat nu numai cu dusmanii dar si cu flora si fauna naturala a planetelor.  Daca ai obosit, poti alege modul multiplayer, si sa iti testezi abilitatile in co-op-uirile de patru persoane.  Viitorul omenirii se afla in mainile tale!